Verslag septemberuitje zondag 15 september 2019


Op zondag 15 september gingen we vroeg op pad. Op verschillende opstapplaatsen werden de deelnemers met de bus opgehaald. Bij de dijk Enkhuizen - Lelystad waren wij compleet. Chauffeur Dick leidde ons via de dijk naar Van der Valk Emmeloord, waar een overheerlijke lunch voor ons klaar stond. Na de lunch stapten wij weer in bij Dick om vervolgens naar de Orchideeën Hoeve gebracht te worden. 

Nadat iedereen een kaartje en plattegrond had gekregen, kon men in eigen tempo deze prachtige hoeve bekijken. Niet alleen de verschillende soorten orchideeën konden worden bewonderd, ook het Amazone Regenwoud, Koi karpers, meervallen, een zwevende bloementuin, de Lori's, stokstaartjes, ringstaart maki's, de flaminco's, de alpaca's en een prachtige vlindertuin. (onderstaand kunt u de foto's bekijken)

Rond 16.00 uur stapten wij weer in de bus richting Van der Valk Emmeloord voor een hapje en een drankje met aansluitend  een heerlijk 3-gangen diner. Moe maar voldaan reden wij rond 19.00 uur weer terug naar Enkhuizen, waar iedereen weer in de eigen bus overstapte, om naar huis gebracht te worden.

 

IEDEREEN BEDANKT VOOR DEZE TOPDAG!